,

Persoonlijk hardloopschema maken in Nike+ Running voor Android

nike-plus-running-groot

Hardloopschema’s zijn overal op internet te vinden. Maar wat je eigenlijk nodig hebt, is een persoonlijk trainingsschema, dat helemaal is aangepast aan jouw behoeften. Een personal trainer heb je daar niet voor nodig, want je kunt er eentje maken met de Nike+ Running app voor Android. Vul de gewenste afstand in (5K, 10K, halve marathon of hele marathon) en kies je niveau (beginner, gemiddeld of gevorderd) en de hardloopexperts van Nike maken er een passend schema bij.

nike-plus-running-groot

Het mooie is, dat zo’n persoonlijk trainingsplan ook rekening houdt met de datum waarop je een wedstrijd wilt lopen. Je krijgt een waarschuwing wanneer de training moet starten en wanneer de wedstrijd bijna plaatsvindt.

nike-plus-running-appDe nieuwe functie heet Nike Coach en helpt je niet alleen met een duidelijk hardloopschema, maar houdt ook meteen je voortgang bij. Je vindt de nieuwe functie via het navigatiemenu. Heb je een wedstrijd gekozen die pas op langer termijn plaatsvindt, dan geeft de app ook suggesties wat je in de tussentijd kunt doen. Via een agenda zie je welke hardlooptrainingen er de komende dagen op het programma staan. Voor iPhone-gebruikers zijn er ook soortgelijke apps van Asics en Puma, die je helpen bij het trainen voor een hardloopwedstrijd.

Downloaden: Nike+ Running voor Android
Ook verkrijgbaar: Nike+ Running voor iPhone

Eรฉn reactie op “Persoonlijk hardloopschema maken in Nike+ Running voor Android”

  1. […] de Nike+ Running-app voor Android zitten persoonlijke trainingsschema’s, die je helpen om op tijd fit te zijn voor de […]