Het team achter Beterhardlopen.nl

Vondelpark Amsterdam

Beterhardlopen.nl wordt gemaakt door mensen die zelf hardlopen, alle informatie erover verslinden, alles zelf willen testen en hun ervaringen graag met anderen willen te delen. Bij beterhardlopen.nl gaat het erom nieuwe manieren te ontdekken om sneller te lopen, slimmer te trainen en meer plezier te hebben in hardlopen. We richten ons niet alleen op fanatieke sporters die regelmatig aan wedstrijden meedoen, maar ook op mensen die beginner zijn en mensen die voor hun plezier af en toe hardlopen.

Gonny en Rob tijdens KLM Urban Trail

Dit is het team achter Beterhardlopen.nl:

De redactie van Beterhardlopen.nl bestaat uit Gonny en Rob. Zij houden je graag op de hoogte van de nieuwste inzichten en producten die jouw leven als hardloper makkelijker maken.

Gonny van der Zwaag

Gonny

Loopband-fan

Gonny van der Zwaag loopt het liefst binnen op de loopband, zodat ze ondertussen een tv-serie kan kijken. Als ze toch een keer de deur uit komt, dan loopt ze graag een rondje Vondelpark, want daar woont ze vlakbij. Ook is test ze graag alles wat met tech te maken heeft, zoals sporthorloges.

Rob Blaauboer

Rob

ERVAREN HARDLOPER

Rob Blaauboer is Head of Training Services & Integration Consultant, maar gaat in zijn vrije tijd het liefst een flink stuk hardlopen. Vanuit Haarlem is hij in no-time in de duinen en is dan niet meer bij te houden. Rob is een expert in hardloopschoenen en test graag de nieuwste gear.

Bij alle informatie op deze website staat รฉรฉn ding voorop: we zijn gek op nieuwe inzichten, nieuwe apps, accessoires en innovaties. We proberen dรญe info te vinden waarmee je net een stap verder komt, net iets beter kunt presteren en het risico op blessures aanzienlijk kunt verminderen. Het gaat om inspiratie aanreiken, niet om mensen voorschrijven wat ze moeten doen.

Beterhardlopen is onafhankelijk

Beterhardlopen.nl ontvangt geen directe financiรซle vergoeding(en) van hardloopfabrikanten. We proberen de website zoveel mogelijk zonder advertenties aan te bieden. Als je een product koopt bij een van de winkels die genoemd worden in onze artikelen, krijgen wij daarvan een kleine vergoeding, waarmee we de website draaiend kunnen houden. Eventuele reclame en advertorials zijn altijd duidelijk als zodanig te herkennen. De redactie werkt onafhankelijk en dat betekent dat we niet zomaar persberichten overnemen. We doen objectief verslag van nieuwe ontwikkelingen en zullen iedereen altijd in zijn/haar waarde te laten, ongeacht hoe ervaren of onervaren je bent.

Samenwerken? Dat kan!

Heb je een product dat aansluit bij onze doelgroep van enthousiaste hardlopers? Neem contact op en we bespreken wat er mogelijk is!

Beterhardlopen.nl is een initiatief van:
iCltr VOF
Kanaalstraat 131H
1054 XD Amsterdam