NURVV Run-schoenzolen bevatten 32 hardloopsensoren

NURVV Run_hardloper

NURVV heeft lichtgewicht schoenzolen voor hardlopers aangekondigd, die 32 sensoren bevatten. Via de bijbehorende Coaching-app voor iPhone en Android kun je hulp krijgen om nog beter te presteren. NURVV Run is vanaf januari 2020 verkrijgbaar en je betaalt 300 dollar.

NURVV Run met sensoren

De nieuwe zolen werden aangekondigd op de Consumer Electronics Show (CES) in Las Vegas, een grote technologiebeurs. NURVV maakt slimme accessoires voor sporters. Met de NURVV Run richten ze zich specifiek op hardlopers, die de superdunne schoenzolen in hun normale hardloopschoenen kunnen gebruiken. De 32 nauwkeurige sensoren zijn verwerkt in de lichtgewicht schoenzolen die duizend keer per seconde data vastleggen. Daarbij worden belangrijke waraden zoals cadans, stapgrootte en pronatie gemeten. Al die data gaat naar de NURVV Run Coaching-app voor iPhone en Android, waar je vervolgens inzicht krijgt in je loopgedrag. Je krijgt ook aanbevelingen op basis van coaching. Daarmee kun je je toekomstige runs verbeteren. Je ziet hoe je voor en na presteerde en je ziet dus ook eventuele verbetering.

De NURVV Run schoenzolen zijn speciaal voor hardlopers

Slimme schoenzolen voor hardlopers

In de NURVV Run Coaching-app vind je ook andere vormen van coaching, zoals persoonlijke workouts en aanbevelingen over je snelheid. Je krijgt real-time informatie tijdens het lopen, zodat je meteen je tempo of stapgrootte kunt aanpassen. Aan de hand van je persoonlijke Running Health-score kun je zien hoe het zit met je loophouding en prestaties. Dit is bedoeld om blessures te voorkomen. De app herkent bepaalde probleemzones voordat je er last van krijgt. Ben je bijvoorbeeld anders gaan lopen omdat een bepaald deel van je voet geblesseerd of overbelast is, dan merken de sensoren dat meteen.

Je krijgt een waarschuwing als je overtraind bent en krijgt suggesties hoe je het beste kunt trainen. De schoenzolen zijn zweet- en regenbestendig. Je kunt er ook mee door de modder lopen.

NURVV Run schoenzolen, inhoud verpakking
Dit krijg je meegeleverd bij de NURVV Run schoenzolen

Verkrijgbaarheid NURVV Run

De schoenzolen gaan 5 uur mee op een batterijlading. Je kunt kiezen uit 6 groottes en krijgt voor de prijs van 300 dollar twee superdunne schoenzolen geleverd en twee lichtgewicht GPS-trackers. Daarnaast krijg je gratis toegang tot de app. Het werkt ook met de Apple Watch en met ANT+ accessoires, zoals die van Garmin.

Je kunt de NURVV Run schoenzolen aanschaffen via de website van de fabrikant voor $299 en de eerste leveringen vinden in januari 2020 plaats.