JBL Reflect Flow: deze sportoordopjes zijn ideaal voor hardlopers

JBL Reflect Flow True Wireless

Tijdens het hardlopen wil je niet zomaar oordopjes dragen, die uit je oor kunnen vallen. Het liefst wil je dat ze speciaal zijn aangepast voor intensief bewegen en zweetbestendig zijn. De nieuwe JBL Reflect Flow True Wireless oordopjes spelen daarop in, als aanvulling op je sportuitrusting. Met lekkere muziek kun je namelijk beter presteren.

Vrouw bij een meer met JBL Reflect Flow oortjes in.
De oortjes zijn zweetbestendig en kunnen tegen een onverwachte regenbui.

Je hebt bij deze JBL Reflect Flow in ieder geval geen last van verstrikte snoertjes, want die zijn verleden tijd. De JBL Reflect Flow laat je daradoor vrij bewegen, zonder bang te zijn dat je flow wordt onderbroken. De gebruiksduur is 30 uur met de meegeleverde oplaadcase. Zweet is ook geen probleem omdat ze waterdicht zijn.

JBL Reflect Flow houdt je in contact met je omgeving

De JBL Reflect Flow is voorzien van TalkThru en Ambient Aware audiotechnologie. Met TalkThru kun met โ€‹รฉรฉnโ€‹ druk op de knop de muziek dempen en stemmen versterken. Dat is handig om tijdens het hardlopen een gesprek te kunnen voeren. Maar het komt ook van pas als je tijdens een groepssessie naar muziek wilt luisteren, maar tegelijk de instructies van je trainer wilt horen, zonder dat je de oortjes hoeft te verwijderen. Er zit een Ambient Aware-modus in, waarmee je achtergrondgeluiden blijft horen. Zo blijf je extra alert op je omgeving en dat is veiliger in het verkeer.

De JBL Reflect Flow gedragen door een man.
Met TalkThru blijf je in contact met je omgeving.

Tegenwoordig vind je op allerlei producten toegang tot slimme assistenten. Houd de knop ingedrukt en spreek je opdracht in met Siri of de Google Assistent. Zo kun je vragen om het geluidsvolume te verlagen of een volgend nummer te spelen.

Ook handig voor de sportschool, als je de instructies van de trainer wilt blijven horen.

JBL Reflect Flow is verkrijgbaar in zwart en ijsblauw. Je krijgt er ergonomische siliconen oordopjes en drie maten Freebit-versterkers voor de binnenkant van je oor bij, zodat het altijd past.

JBL Reflect Flow kopen

De JBL Reflect Flow is vanaf nu verkrijgbaar bij de grote retailers voor โ‚ฌ 149,00 onder andere bij Coolblue. Alternatieven zijn onder andere de RHA TrueConnect (ca. 150 euro), Jabra Elite Active 65t (ca. 150 euro), de Samsung Galaxy Buds (ca. 150 euro) en de Apple AirPods 2 met oplaadcase (ca. 170 euro). Die laatste zijn niet voorzien van eartips. Ook kun je kiezen voor de Powerbeats Pro, maar die zitten met een prijs van rond de 250 euro misschien iets boven je budget. Bekijk het uitgebreide aanbod hier.